Schoencadeautjes

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende

Inmiddels heeft Sinterklaas ons land weer gevonden. De spanning in huis stijgt en elke dag hoor ik de sinterklaas liedjes uit de kamer van mijn jongste dochter komen. Elke avond om 6 uur zitten we klaar om het Sinterklaas journaal te kijken.
Wij hebben thuis de afspraak dat ze in het weekend hun schoen mogen zetten. Door de weeks doen we dit niet omdat ze anders veel te vroeg wakker zijn. Ik vind 5 uur namelijk wel erg vroeg.

Ik kan mij dit nog goed herinneren van vroeger. Heel vroeg op staan en dan op je tenen naar beneden sluipen om te kijken of er al iets in je schoen zit. Wat een verrassing als je dan chocolade munten in je schoen vindt. Maar omdat het nog zo vroeg was ging ik toch maar weer in bed liggen, met de chocolade munten erbij. En als ik dan weer wakker werd dan waren de munten gedeeltelijk gesmolten om dat het zo lekker warm was in bed. Zulke herinneringen blijven je altijd bij.

Voor schoencadeautjes worden vaak kleine cadeautjes gebruikt. De ene keer kies ik voor iets lekkers en de andere keer voor een cadeautje.

Hieronder wat tips die leuk zijn om te geven:
- Set notitieboekjes Lucille
- Stickers kleine vriendjes
- 6 in 1 kleurenpen Lucille
- Gummen monsters
- Dagboek Elodie
- Knutselpakket houten zeilboot schilderen
- Ketting Darling
- Houten Formule 1 auto

Ik wens jullie heel veel plezier met deze knusse Sinterklaastijd.

Liefs Lize

 

© 2017 - 2023 Lievia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel