3D Anisoptera Dragonfly sunset Yellow - Assembli

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

3D puzzel van het merk Assembli.
Haal het insectenleven in huis en maak je eigen interieurdecoratie met deze
mooie 3D papieren Dragonfly.

Het DIY pakketje is gemaakt met FSC-papier en bevat alle onderdelen die je nodig hebt. Je hebt geen schaar of mesje nodig om deze papieren libelle zelf in elkaar te zetten! Na het monteren kun je een paar puntjes lijm toevoegen om je libelle in de meest perfecte vorm te houden, maar het is niet nodig.
Het pakketje bevat een kartonnen standaard waar je het insect op kan zetten maar hij heeft ook een oogje waardoor je hem kan ophangen of kan bevestigen in een lijstje.

De Dragonfly-kit bevat:
1 zwarte sjabloon voor het lichaam.
1 gekleurd sjabloon voor de vleugels.
Een kartonnen papierstandaard.
Een blad met duidelijke instructies.

​Formaat: 10,5 x 18 x 6 cm  

Libellen feiten:
De wetenschappelijke naam van de libel is Anisoptera. Ze leven op elk continent behalve Antarctica, je kunt deze insecten direct herkennen aan hun grote lichamen; ze hebben vier lange, horizontale vleugels; en ze zweven en ritselen rond. Libellen kunnen snelheden tot 55 mijl per uur bereiken en vliegen net zo gracieus achteruit door verticaal op te stijgen, zoals een helikopter. Elk van hun ogen heeft ongeveer 28.000 enkele ogen! Er leven tegenwoordig ongeveer 7.000 soorten echte libellen,

Libellen beginnen hun leven in het water. Rond midzomer zweven vrouwtjes boven zoet water en dompelen ze hun buik, waarbij ze eieren leggen die binnen ongeveer zeven tot acht dagen uitkomen. Deze larven blijven tot drie jaar in het water en jagen op waterinsecten, muggenlarven of kleine vissen. Met een onderkaak die naar buiten reikt en zijwaarts opengaat grijpen ze prooien in hun mond. Ze kunnen zelfs andere libellennimfen kannibaliseren.

Deze larven stuwen zichzelf snel voort door water in hun buik te zuigen en het vervolgens uit te spugen. Ze ondergaan tussen de 6 en 15 vervellingen voordat ze tevoorschijn komen als volledig gevormde volwassen libellen. Een proces dat ongeveer 12 uur duurt. Volwassenen leven slechts ongeveer een maand en jagen op vliegen en muggen. Hun armen hellen omhoog, vormen een soort mand en stellen hen in staat om tijdens de vlucht prooien op te scheppen.

Video van de papieren libel:
Wil je zien hoe je dit insect in elkaar zet? Hier is een video van de Paper Dragonfly!


Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag al je vragen.
E-mail: info@lievia.nl


 

 

 

© 2017 - 2022 Lievia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel