3D Birdwing Butterfly caribean green - Assembli

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

3D puzzel van het merk Assembli.
Haal het insectenleven in huis en maak je eigen interieurdecoratie met deze
mooie 3D papieren Birdwing Butterfly.

Het DIY pakketje is gemaakt met FSC-papier en bevat alle onderdelen die je nodig hebt. Je hebt geen schaar of mesje nodig om deze papieren vinder zelf in elkaar te zetten! Na het monteren kun je een paar puntjes lijm toevoegen om je vlinder in de meest perfecte vorm te houden, maar het is niet nodig.
Het pakketje bevat een kartonnen standaard waar je het insect op kan zetten maar hij heeft ook een oogje waardoor je hem kan ophangen of kan bevestigen in een lijstje.

De Birdwing Butterfly kit bevat:
1 zwarte sjabloon voor het lichaam.
1 gekleurd sjabloon voor de vleugels.
Een papierstandaard.
Een blad met duidelijke instructies.

​Formaat: 12 x 16 x 6 cm  

Birdwing Butterfly feiten:
De wetenschappelijke naam van de Birdwing-vlinder is Genus Ornithoptera. Het komt van de Latijnse woorden vogel (ornithos) en vleugel (pteron). Er zijn ongeveer 30 verschillende soorten Birdwings, variërend van het vasteland van Azië via de Indonesische eilanden en Nieuw-Guinea tot aan Queensland en de Salomonseilanden.

Voor nu nemen we een van de soorten om je meer over te vertellen; de Birdwing van koningin Alexandra. Dit is de grootste vlindersoort ter wereld, met vrouwtjes die een spanwijdte bereiken van 25 cm tot 28 cm (9,8 inch tot 11 inch)! Deze vlinder komt alleen voor in de bossen van de provincie Oro, in het oosten van Papoea-Nieuw-Guinea. Het grootste huidige gevaar voor de bedreigde Birdwing Butterfly is de commerciële houtkap, de groeiende oliepalmindustrie en de ontwikkeling van kleine boeren in de Popondetta-regio, hoewel er nog steeds cacao- en rubberplantages voorkomen. Deze activiteiten claimen grote stukken bos die het leefgebied vormen van Ornithoptera alexandra.

Video van de Paper Birdwing-vlinder:
Wil je zien hoe je deze vlinder in elkaar zet? Hier is een video van de Paper Birdwing Butterfly!


Heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag al je vragen.
E-mail: info@lievia.nl


 

 

 

© 2017 - 2022 Lievia | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel